Omniezorg maakt uw werk eenvoudiger!

Omniezorg staat voor jarenlange ervaring en innovatie om organisatie, efficiency en nauwkeurigheid van zorgverlening en -verleners te verbeteren. Wij streven er naar uw prestaties naar een hoger niveau te brengen. Dat doen wij door middel van innovatieve oplossingen met een positief klinisch effect. En dat merkt u!

Omdat het verlenen van zorg niet kan wachten, investeren wij continue in de ontwikkeling van producten, innovatieve technologieën, service en ondersteuning. Zo willen wij er zeker van zijn -en blijven- dat wij uw logische partner zijn voor producten waarmee u de zorg kan verbeteren.

Omniezorg biedt u een uitgebreid programma aan medische wagens, bedden, zorghulpmiddelen en creatieve service mogelijkheden om de zorg te optimaliseren. Met langere gebruiksduur en eenvoudig onderhoud verbeteren onze producten de ervaring van de gebruiker en ondersteunen we een betere klinische manier van werken.

Account aanmaken

Wanneer u een account aanmaakt bij Omniezorg, kunt u uw bestellingen inzien. Ook kunt u eenvoudig opnieuw bestellen. Maak het uzelf gemakkelijk en maak uw account aan:

Account aanmaken