Meld je aan!

Onze visie

Trots zijn we op het hoogstaande niveau van persoonlijke service die we aan onze klanten bieden. We zijn een ‘familiebedrijf’ met een passie voor de zorg en een onderneming die bestaat uit buitengewone mensen. Wil jij meedoen en jouw relaties ook die exceptionele service bieden of daar zelf van genieten? Dan horen we graag van je! Als Ambassadeur van Omniezorg kun jij je volledig richten op datgene waar jij goed in bent: het verzorgen van mensen. Wij doen de rest. Ondersteund door de beste technologie en een team van vakkundige mensen, kun je met Omniezorg je kwaliteiten optimaal benutten.

Rizal Siregar – Financieel & Operationeel manager

Wij zijn op zoek naar de crème de la crème van de zorgindustrie. Vaak hebben onze Ambassadeurs 10 jaar of langer ervaring binnen de branche en hebben zij leidinggevende functies bekleed. Je moet het samenwerken met ons zien als een zinvolle uitdaging.

Peter van Nes – Algemeen Directeur

We krijgen steeds meer bekendheid en ons groeiende team van Ambassadeurs heeft inmiddels een loyaal klantenbestand opgebouwd De service draait om samenwerking en onze klanten zijn erg blij met het gemak, de vriendelijke benadering, de uitstekende persoonlijke service en vooral de grote mate van betrokkenheid die in het hele bedrijf merkbaar is.

Lees verder: Jouw manier